, ,

Zelf voedsel verbouwen met de AH Moestuintjes!

Zelf voedsel verbouwen met de AH Moestuintjes!

Vanaf deze week kun je bij Albert Heijn weer sparen voor een eigen moestuintje. Superleuk voor de kids, maar ook voor hun ouders! Bij besteding van elke 15 euro aan boodschappen krijg je een AH Moestuinpotje. Dit jaar krijg je één van de 5 favoriete moestuintjes van Nederland: cherrytomaat, wortel, komkommer, radijs of zonnebloem. Je kunt ze sparen t/m zondag 11 maart.

ah moestuintjeLeren moestuinieren

Met de AH moestuinpotjes kun je je kinderen (en jezelf) leren tuinieren en hun eigen voedsel te verbouwen. Hartstikke leuk toch? En wellicht wel de eerste stap naar zelfvoorzienend leven! Zo leer je je kids niet alleen hoe groenten en fruit wordt verbouwd, maar ook hoe je hiermee weer wat centjes kunt besparen 😉

AH Moestuintje-app

Sinds vorig jaar is er de AH Moestuintje-app, die je helpt om alles uit je moestuintje te halen. Je ontvangt via de app, op basis van jouw eigen verzamelde plantjes, gerichte tips, reminders en handige weetjes om zo het meeste uit je moestuin te halen en tot een zo goed mogelijke groei en oogst te komen. Heel handig, vorig jaar heb ik er ook veelvoudig gebruik van gemaakt!

Je kunt de groei van je moestuintjes bijhouden en vastleggen in het fotoboek van de app. En als je genoeg foto’s maakt, kun je zelfs een timelapse van je plantje maken.

Extra AH Moestuinpotjes sparen met aanbiedingen

Bij besteding van 15 euro aan boodschappen krijg je een AH Moestuinpotje. Maar elke week selecteert Albert Heijn ook nog eens een aantal aanbiedingen waarbij je gratis extra moestuinpotjes krijgt. Zo spaar je je moestuin dus nog sneller bij elkaar. Bekijk de spaarversnellers elke week op de website van Albert Heijn.

Spaar jij de AH Moestuinpotjes?

(Bron afbeelding: RGBstock.com)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *