, ,

5 Must haves voor je kerst verlanglijstje!

5 must haves voor je kerst verlanglijstje

December is een tijd van gezelligheid, lekker eten en drinken, samenzijn… Maar ook van… cadeautjes! Voor een Slanke Sloeber is het de ideale tijd om een verlanglijstje te maken van wat je wel heel graag wilt hebben, maar waar je zelf (nog) geen geld aan hebt willen besteden. Geen idee wat je op je kerst verlanglijstje moet zetten? Hier enkele ideeën, voor elk budget!

Een Kookboek, natuurlijk

Het is een inkoppertje natuurlijk, maar wat dacht je van een kookboek? 😉 Zelf ben ik fan van de boeken van Amber Alberda, over natuurlijk eten. Deze heb ik ook dan ook allemaal al in de boekenkast staan. Welke ik zelf nog op mijn verlanglijstje heb staan? Het skinny-six kookboek van Chickslovefood, The green happiness detox book en het nieuwe Gezonde Dutchies kookboek.

Boho Tiffin

Helemaal in stijl je lunch meenemen naar kantoor, school, of waar dan ook doe je met de Boho Tiffin. Deze fashionable lunchbox is een lust voor het oog en ook nog eens handig als je graag meerdere ‘laagjes’ lunch mee wil nemen. Je kunt kiezen uit verschillende superleuke printjes in 2 maten. Hiernaast zie je de mijne, de Botanic White. En dan zit er ook nog een prachtige hanger bij én een mooi netbag bij, om je Boho Tiffin in mee te nemen!

Een USB-stick van je guilty pleasure

Dol op tompoezen of op chocolade? Deze varianten van de Hema zijn heel goed voor de lijn (niet opeten!) en ook nog eens praktisch. Het zijn namelijk USB sticks. Zijn ze niet geweldig? Ik heb zelf al het hakje, maar dit zijn natuurlijk veel leuke cadeautjes voor foodies!Must have voor foddies: usb stick van je guilty pleasure

Handstamped spoon

Ik liet het al meerdere keren zien op Instagram en heb zelfs een heel artikel aan dit kerstcadeau gewijd. Maar ik ben zó fan van de handstamped spoons van thatSilverspoon, dat ik het hier toch ook even wil vermelden. Want deze prachtige lepels kun je voor een klein prijsje bestellen en zijn een super origineel kerstcadeau. Bestel één van de voorgedrukte lepels, of personaliseer ‘m met je eigen tekst, zoals een leuke quote of de naam van de ontvanger erop.

Een spiraalsnijder

Natuurlijk moet er ook een keukenhandigheidje op je kerst verlanglijstje staan. Heb je nog geen spiraalsnijder? Dan zou ik deze er zeker opzetten. Ik gebruik ‘m zelf bijna wekelijks met veel plezier. Ik kom overigens niet veel verder dan courgetti of wortelslierten. Daarom vraag ik voor de feestdagen ook een spiraalsnijder kookboek, om wat meer inspiratie op te doen.

Wat staat er op jouw kerst verlanglijstje? Deel je tips in en reactie hieronder!

(Bron hoofdafbeelding: RGBstock.com)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *