, ,

Dit is hét kerstcadeau voor foodies!

Toen ik dit webwinkeltje spotte op Instagram was ik meteen verkocht: thatSilverspoon. Prachtige food-foto’s met dito lepels sierden haar account. En dat is dan ook waarvoor je bij thatSilverspoon terecht kunt: lepels. Maar niet zomaar lepels, prachtige handstamped lepels met je persoonlijke tekst of een mooie quote.

Instagram hit thatSilverspoon

thatSilverspoon is nog maar een paar maanden online, maar ik kan je nu al vertellen dat ze heel groot gaat worden! De handstamped spoons zijn namelijk echt een hit onder de Insta foodies. Including ondergetekende, zeker toen ik erachter kwam dat ik voor een meer dan redelijke prijs zelf zo’n mooie lepel aan kon schaffen.

Handstamped Spoon van ThatSilverspoonSlanke Sloeber Slobbert

Ik besloot voor een grappige tekst te gaan: Slanke Sloeber Slobbert. Dat is immers wat je met een lepel doet 😉 Maar je kunt natuurlijk vanalles verzinnen om op zo’n lepel te laten zetten: een naam, een belofte, liefdesverklaring, een  mooi citaat…

Persoonlijk kerstcadeau

Zo maak je er een mooi persoonlijk cadeau van, voor de kerst bijvoorbeeld! Want dit is natuurlijk hét kerstcadeau voor foodies! Maar ook andere vrienden en familieleden kun je heel blij maken met zo’n persoonlijk cadeau. Ingepakt onder de kerstboom, of meteen naast het bord bij het kerstdiner, waarna je mededeelt dat iedereen zijn eigen lepel mag houden. Super idee toch!

Nieuwgierig geworden? Ga hier naar de webwinkel van thatSilverspoon, of bekijk de producten op Instagram.

Wat vind jij het ideale kerstcadeau voor foodies? Deel je ideeën onder dit artikel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *