, ,

5 Agenda’s voor Slanke Sloebers in 2018

5 agenda's voor Slanke Sloebers in 2018

Het is alweer bijna 2018 en we zijn dus allemaal op zoek naar een agenda voor het komende jaar. Ik houd van agenda’s die mij inspireren en motiveren om mijn doelen te behalen. Wil jij dat ook? Kijk dan snel verder, want ik heb de leukste agenda’s voor Slanke Sloebers op een rijtje gezet. Tip: vraag een agenda als cadeau voor de feestdagen, dat scheelt je weer een paar centen deze maand!

Killer Body Agenda 2018Killerbody Agenda 2018

Mijn eigen keuze viel op de Killerbody Agenda 2018. Deze mooie, strakke agenda van Fajah Lourens is lekker overzichtelijk en bevat veel ruimte voor eigen notities. Ook kun je om de week je gewicht en afmetingen invullen, zodat je gemotiveerd blijft om je afslank- of fitdoelen te behalen. Maar je kunt ook je andere persoonlijke doelen opschrijven in deze agenda, en je blijft daarin gemotiveerd door inspirerende quotes (gemaakt door Fajah’s zusje) en leuke tips.

En natuurlijk bevat de Killerbody Agenda ook work-outs en enkele recepten, zoals we gewend zijn van de gelijknamige boeken.

Mieke Kosters Agenda 2018De Agenda van Mieke Kosters

Ken je Mieke Kosters nog, van ‘Het geheim van slanke mensen‘? Tegenwoordig is zij vooral te vinden onder de naam van haar bedrijf ‘Skinny Minds’. Maar haar insteek blijft hetzelfde: afslanken en blijven genieten, door een positieve mindset.

De nieuwe agenda van Mieke Kosters staat vol met praktische tips, nuttige eyeopeners en smaakvolle recepten. Wil jij in 2018 relaxt afvallen of op gewicht blijven, energiek en fit worden mét het allerlekkerste eten? Mieke belooft je daarmee te helpen met deze agenda.

Jamie Magazine Agenda 2018Jamie magazine agenda 2018

Als je van koken houdt en, unlike me, om te gaan met maat houden en balans, dan is de Jamie magazine agenda 2018 misschien wel iets voor jou. De agenda is duidelijk en overzichtelijk en geeft je het hele jaar inspiratie voor in de keuken. En extra handig voor Slanke Sloebers: met de handige kalenders vergeet je nooit welke groenten, fruit en vis in het seizoen zijn. Seizoensvoedsel is immers niet alleen duurzamer en lekker, maar vaak ook nog eens voordeliger!

In deze ringband-agenda vind je maar liefst 54 heerlijke recepten van Jamie Oliver & friends. En als je aan het eind van 2018 alle weekpagina’s eruit scheurt, houd je een kookboekje over!

Landleven Agenda 2018Landleven Agenda 2018

Mijn oog viel op de Landleven Agenda 2018, omdat hij zo’n gezellige en knusse vormgeving heeft.

Toen ik verder keek zag ik dat er ook nog eens ruimte is voor eigen recepten, notities, to do-lijstjes en tuinklus-lijstjes. Dat laatste is natuurlijk ideaal als je een moestuintje hebt! Maar heb je die niet, dan is het ook een heerlijke agenda om al je ideeën, gedachten en natuurlijk je afspraken in kwijt te kunnen.

Inspirerend Leven Agenda 2018Inspirerend Leven Agenda 2018

Ook van deze agenda werd ik heel blij! De Inspirerend Leven Agenda bevat namelijk alles waar veel mensen naar zoeken in een agenda.

Van inspiratie in de vorm van wijsheden en quotes, tot gezonde recepten, korte meditaties en tips voor een ontspannen en bewust leven. Daarnaast is ‘ie lekker duidelijk en overzichtelijk en bevat de agenda hele mooie foto’s!

Welke agenda heb jij gekozen voor 2018?

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *