,

3 gratis workouts voor je billen

3 gratis workouts voor je billen

Na de gratis workoutfilmpjes voor je armen, je benen en je buikspieren, zijn nu je billen aan de beurt! Met deze drie gratis workouts kun je gegarandeerd mooiere, rondere, hogere en strakkere billen creëren. Let’s do this!

1. Braziliaanse billen

Wel eens gehoord van een Brazilian butt lift? Dit houdt in dat je een mooie strakke en ronde bilpartij krijgt, net als een Braziliaanse schone. Dit soort billen zijn zo populair dat er zelfs operaties voor zijn! Maar gelukkig kun je dit ook bereiken met de juiste workout.

2. Het hele plaatje

Wie mooie billen wil, zal ook moeten werken aan haar/ zijn bovenbenen, voor een mooi geheel. Onderstaande video geeft een goeie workout voor je hele ‘bil gebied’. Het ziet er vrij simpel uit, maar geloof me, je zal het gaan voelen. Kleine tip: er zit geen muziek bij deze video. Vind je dat vervelend, zet dan zelf een muziekje op de achtergrond aan.

3. Strakke billen in 5 minuten

Even wat minder tijd, of (zeg het maar gewoon eerlijk!) gewoon geen zin? Met onderstaande workout heb je in nog geen 5 minuten toch je oefeningen voor strakkere billen gedaan!

Wat is jouw fav0riete gratis workout voor je billen? Deel je tip in een reactie hieronder!

(Bron hoofdafbeelding: RGBstock.com)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *