,

3 gratis workouts voor je armen

3 gratis workouts voor je armen

Ik ben dol op gespierde armen, ook bij vrouwen. Dankzij Youtube kun je tegenwoordig in het comfort van je eigen huis, zonder pottenkijkers én helemaal gratis workouts volgen van professionele trainers, ook om je armen up the pumpen. Deze gratis workouts heb ik special hiervoor uitgezocht, misschien heb jij er ook wel wat aan!

1. Weg met arm vet

Eerder liet ik al weten dat ik fan ben van de workouts van XHIT Daily. Rebecca-Louise motiveert je in deze video om aan je armspieren te werken, met een flinke dosis enthousiasme en een vleugje humor. Vaak heb ik aan 1 ronde niet genoeg en doe ik nog een tweede keer met het filmpje mee, zo enthousiast maakt ze me 😉

2. Pittig met de dames van Fitgirlcode

Wil je liever een Nederlandstalige workout, dan kun je de video’s van Fitgirlcode volgen. Onderstaande is behoorlijk pittig en begint met intensieve push ups en plank-oefeningen, dus weet waar je aan begint!

3. Lekker kort

Onderstaande video van Lucy Wyndham-Read is lekker kort, duidelijk en bevat simpele maar effectieve oefeningen. De workout duurt slecht 4 minuten, voor het juiste resultaat volg je ‘m twee keer per dag!

Sport jij graag? Wat doe jij het liefst voor workout?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *