,

3 gratis workouts voor je benen

3 gratis workouts voor je benen

Leg day! Niet mijn favoriete workout-dag, maar het hoort erbij. En eerlijk is eerlijk: achteraf voel ik me wel altijd extra tevreden en trots dat ik het gedaan heb. Totdat de spierpijn zich aandient, natuurlijk 😉 Deze drie gratis workouts van Youtube zijn mijn favorieten voor leg day. En ja, het klopt dat ze niet al te lang duren. Anders houd ik het simpelweg niet vol… Jij wel? Dan doe je er toch gewoon 2 of 3 achter elkaar!

1. Kweek benen als van een Victoria’s Secret Angel Model

Ik heb het al eerder gezegd: Rebecca-Louise is een motiverende trainer op Youtube. Zij zorgt er dan ook voor dat ik zelfs onderstaande 10 minuten durende workout voor mijn benen vol kan houden.

2. Weg met saddlebags

Saddlebags, heb jij er ook last van? Ik heb het lang niet geloofd, maar er is mij verteld dat ze door de juiste training echt weg te krijgen zijn. Aan de slag dus, met onderstaande (korte, maar intensieve) workout!

3. Work those upper legs!

Daar is Rebecca-Louise alweer! Dit keer met een workout video van Xhit, speciaal om de bovenbenen te trainen.

Sport jij graag thuis voor de buis? Wat is jouw favoriete youtube workout?

(Bron hoofdafbeelding: RGBstock.com)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *